Google Search slow ? - Posted In General Discussion


Welcome, Guest. Please login or register.
Username:   Password:

Hosted in the Cloud RSS

Recent Topics

Gallery Latest


24 Views
0 comment(s)

31 Views
0 comment(s)


139 Views
0 comment(s)

138 Views
0 comment(s)


376 Views
0 comment(s)

344 Views
0 comment(s)

Search The Gallery

User Info

Welcome, Guest. Please login or register.
December 11, 2018, 06:46:18 AM

Login with username, password and session length

Forum
Web
Gallery

Pages: [1]

Google Search slow ?

Viewing: 0 Members and 1 Guest       Total Views: 1880

Offline Freddy Topic starter
United Kingdom WWW Administrator
Posts: 3494
Rank: Certified

Is anyone else finding Google search to be slow or not connecting at all ?

It seems to be the case for me, I am in Chrome and have my default search set as Google.  So when I type something into the address bar it searches Google.

I'm trying to narrow down where it is occurring...so just thought I would ask.

I eliminated the wifi dongle, which I did suspect was on the way out.  But it's the same with a wired connection...

 scratch-head
Posted February 03, 2013, 13:01:43 PM Logged

Offline Data
United Kingdom Administrator
Posts: 5291
Rank: Certified

Just did a few searches, direct from the Google site and then from a Datahopa module, seems to be working as fast as normal for me.

Might be an ISP or area thing Freddy. 
Posted February 03, 2013, 13:08:56 PM Logged

Offline Freddy Topic starter
United Kingdom WWW Administrator
Posts: 3494
Rank: Certified

Ok thanks.  Other sites seem fine, just Google...weird

I turned off a Talk Talk alert feature which I recently started using, will monitor it for a bit.

Cheers Smiley
Posted February 03, 2013, 13:12:08 PM Logged

Offline Snowcrash
England Global Moderator
Posts: 2809
Rank: Certified

All seems fine here. Try putting in "calculate the answer to life the universe and everything" BTW.

Have you tried switching it off and back on again? Your router that is. Mine gets it's knickers in a twist sometimes.
Posted February 03, 2013, 13:12:58 PM Logged
“I cannot remember the books I've read any more than the meals I have eaten; even so, they have made me.”

Ralph Waldo Emerson

Offline Freddy Topic starter
United Kingdom WWW Administrator
Posts: 3494
Rank: Certified

Hehe yes, it was working right the answer is still 42  Tongue

Router was reset last night and same thing...

It seems a bit better atm, since I turned that feature off..
Posted February 03, 2013, 13:14:42 PM Logged

Offline Freddy Topic starter
United Kingdom WWW Administrator
Posts: 3494
Rank: Certified

Hmm, well after some digging it looks like a lot of TalkTalk people are having the same issue :

http://www.talktalkmembers.com/forums/showthread.php?t=95382

Although most seem worse than my intermittent problem.  Will have to wait and hope for the best.
Posted February 03, 2013, 16:38:11 PM Logged
General Discussion
Topic Pages: [1]
Jump to:  

Site Activity
Most Online Today: 175
150 Guests, 1 User
DataBot